Betaalbare grote maten kleding

Grote Maten Dameskleding

Betaalbare grote maten kleding

2 maart 2017 Uncategorized 0
  • Een eigen collectie met het label Loes van der Pol
  • Een exclusief label wat alleen in mijn winkel en webshop verkocht wordt
  • Kleding die in Nederland geproduceerd wordt
  • Betaalbare grote maten kleding van een uitstekende kwaliteit
  • Elke twee weken nieuwe modellen, kleuren en prints

Ben je een prachtige dame met een maatje meer en ben je op zoek naar betaalbare grote maten kleding? Dan ben je bij Glamour XL aan het juiste adres. Wij verkopen een uitgebreide collectie grote maten dameskleding vanaf maat 42 tot maat 58. Glamour XL staat bekend om haar eigen, exclusieve collectie met het label Loes van der Pol. Betaalbare grote maten kleding van diverse materialen en van een uitstekende kwaliteit.

Betaalbare grote maten kleding

Betaalbare grote maten kleding

Betaalbare grote maten kleding van Loes van der Pol

Loes van der Pol is mijn eigen label. Een label waar ik erg trots op ben en wat alleen in mijn winkel LP Mode en mijn webshop verkocht wordt. Deze betaalbare grote maten kleding wordt in Nederland geproduceerd en is van een goede kwaliteit. En het leuke is dat de collectie elke twee weken nieuwe modellen, kleuren en prints bevat. Ben je benieuwd geworden naar de grote maten kleding van Loes van der Pol? Loop dan vooral even binnen bij dé grote maten modespecialist van Amstelveen of bekijk de collectie online.

Prachtig met een maatje meer

Veel vrouwen met een maatje meer ‘verstoppen’ zichzelf in zwarte, wijde kleding. Maar wij vinden dat dames met een maatje meer er prachtig, zelfverzekerd en kleurrijk uit kunnen zien. Ervaar het zelf en kies voor de kleurrijke en betaalbare grote maten kleding van Loes van der Pol. Ik help je graag met het creëren van een mooie look.